Viser 1 til 9 af 9 job
Fandt du ikke drømmejobbet?
Send en uopfordret ansøgning

Hvis du ønsker at få notifikationer omkring nye stillinger i vores food division, kan du oprette en jobagent her:
  • "

    Her får du de dygtigste og mest passionerede kolleger, men også en arbejdsplads hvor der er plads til at joke og have det sjovt hver dag


    Mette Tronøe, Konditor
    Sorin Cioroiu, Køkkenassistent

  • "

    Vi har over 150 kantiner og serverer hver dag appetitvækkende måltider for flere end 35.000 gæster – det kræver, at vi har fingeren på pulsen og følger med i de gastronomiske tendenser”


    Morten Hassing,
    Head of Food Product & Performance 

  • "

    Jeg elsker, at vi er ude at møde vores leverandører. Det skaber et stærkt samarbejde og giver en unik forståelse for råvarerne, som gør det sjovt at arbejde med nye bæredygtige råvarer som fx tang”


    Helene Barrow,
    Kantineleder

  • "

    Det kan være lige så udfordrende at lave service til 500 personer, som vi gør hos EY, som at lave en 10-retters på en Michelin-restaurant. Begge dele skal laves ordentlig


    Martin Nilsson-Møller,
    Køkkenchef

Personalegoder for kokke og køkkenpersonale

1. Pension
Hos ISS får du pension efter overenskomsten på 10% arbejdsgiverbetalt og 2% medarbejderbetalt pension gennem PensionDanmark
2. Sundhedsordning
Du får en sundhedsordning gennem PensionDanmark, hvor du har mulighed for at få betalt fx kiropraktor, psykolog, fysioterapeut, m.m.
3. Ferie & feriefridage
Du får 5 ugers ferie efter Ferieloven og yderligere 5 feriefridage efter overenskomsten som ansat i ISS
4. Løn under barsel
Som nybagt mor, far, anden forældre eller adoptant har du efter overenskomsten ret til løn under orlov i forskelligt omfang, når du er ansat i ISS
5. Kurser & uddannelse
Du har mulighed for at komme på kurser og efteruddannelse indenfor food og ledelse
6. Særlig opsparing
Som ansat på kantineoverenskomsten får du ud over din grundløn også sat 9% ekstra ind på din fritvalgs-konto hver måned, som udbetales to gange årligt
7. Rabataftaler
Du har mulighed for at få gode rabatter gennem bl.a. LogBuy
8. Feriehuse
Du kan booke vores feriehuse i ind- og udland til fordelagtige priser i Norge, Spanien, Frankrig, Italien og Lalandia

Personalegoder for kokke og køkkenpersonale

1. Pension 2. Sundhedsordning 3. Ferie & feriefridage 4. Løn under barsel
Hos ISS får du pension efter overenskomsten på 10% arbejdsgiverbetalt og 2% medarbejderbetalt pension gennem PensionDanmark Du får en sundhedsordning gennem PensionDanmark, hvor du har mulighed for at få betalt fx kiropraktor, psykolog, fysioterapeut, m.m. Du får 5 ugers ferie efter Ferieloven og yderligere 5 feriefridage efter overenskomsten som ansat i ISS Som nybagt mor, far, anden forældre eller adoptant har du efter overenskomsten ret til løn under orlov i forskelligt omfang, når du er ansat i ISS
5. Kurser & uddannelse 6. Særlig opsparing 7. Rabataftaler 8. Feriehuse
Du har mulighed for at komme på kurser og efteruddannelse indenfor food og ledelse Som ansat på kantineoverenskomsten får du ud over din grundløn også sat 9% ekstra ind på din fritvalgs-konto hver måned, som udbetales to gange årligt Du har mulighed for at få gode rabatter gennem bl.a. LogBuy Du kan booke vores feriehuse i ind- og udland til fordelagtige priser i Norge, Spanien, Frankrig, Italien og Lalandia
Food Direktør
×
Som Food Direktør vil du have det overordnede ansvar for at udvikle og implementere vores madstrategi på tværs af alle kantiner.

Dine primære ansvarsområder vil være: Fuldt P&L (profit & loss) ansvar for afdelingen og ansvarlig for at de opstillede KPI’er og strategier opnås, samt ansvarlig for implementering af madstrategier, sørge for Food Trend Research, kvalitetskontrol, omkostningsstyring, kundekonsultation, produktudvikling, performanceoptimering, samt samarbejde med Commercial omkring aftaleindgåelse med nye kunder og dertil hørende kantiner.
Head of Food Product & Performance
×
Som Head of Food Product & Performance står du i spidsen for en af de største og mest innovative kantineleverandører i Danmark, som leverer inspirerende madoplevelser til nogle af Danmarks største virksomheder.

Du får ansvaret med at lede en moderne food-division med knap 200 kantiner og 40.000 daglige måltider, hvor fokus er på kvalitet, økologi og bæredygtighed. Du skal være med til at videreudvikle og udbrede ISS’ nye madkoncept - The Food Place - så det bliver det førende i markedet.

Derudover skal du lede, udvikle og forbedre vores food services og performance på tværs af alle kantiner. Dine primære ansvarsområder vil være: Overordnet menuplanlægning, Food Trend Research, kvalitetskontrol, produktudvikling, performanceoptimering, samt sikring af hygiejne- og fødevaresikkerhed.
Food Specialist
×
Som Food Specialist får du medansvar for at sikre, at vores knap 190 kantiner leverer inspirerende madoplevelser af høj kvalitet og med fokus på lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Du skal være med til at drive, udvikle, implementere ISS’ nye madkoncept - The Food Place - så det bliver det førende madkoncept i markedet.

Dine primære ansvarsområder vil være: Udvikling og planlægning af menuer, Food Trend Research, kvalitetskontrol, koststyring, kundekonsultation, samarbejde med køkkenpersonalet, samt sikring af hygiejne- og fødevaresikkerhed.
Kundechef
×
Som kundechef vil du have ansvaret for at sikre et godt og inspirerende frokosttilbud som matcher kundens behov og ønsker. Du har det samlede kommercielle ansvar (P&L) for en portefølje af kunder, hvor du proaktivt skal opbygge, vedligeholde og styrke relationen med kunden, samtidig med, at du samarbejder med og er leder for Køkkenchefen.

Dine primære ansvarsområder vil være: rekruttering, ansættelse og udvikling af Køkkenchefer, sparring og samarbejde med køkkenchefen om personaleudvikling og personalesager i det lokale køkkenteam, kundekontraktforfatning, kundetilfredshed- og konsultation, sikre lokal rapportering af økonomi, økologi, affaldshåndtering, budgetstyring og rapportering overfor ISS, samt kvalitetskontrol af det leverede produkt og samarbejde med køkkenpersonalet.
Driftskonsulent
×
Som Driftskonsulent vil du skulle bistå kundechefen med implementering og driftsprocedurer i kantinerne jf. Catering- koncepter, spille en central rolle i at introducere og vedligeholde de interne koncepter og løsninger ift. driften af kantinerne. Dit formål er at supportere kantinepersonalet, så kantinerne hver dag leverer fremragende service. Du skal dermed sikre, at kantineoperationerne opfylder de opsatte ISS krav og regler på området samt oplæring i samme.

Dine primære ansvarsområder vil være: transitionsarbejde ved start/afslutning af kundesamarbejde, føre Compliance på ISS systemer og beskrevne arbejdsprocesser, ansvarlig for korrekt udførsel af fødevaresikkerhed i driften, afvikling af BTU (brugertilfredshedsmålinger), sikring af hygiejne- og fødevaresikkerhed, driftssamarbejde, rapportering på nøgletal for økologi/Co2e/Food Waste mv, samt kvalitetskontrol i samarbejde med Køkkenchefen
Køkkenchef
×
Som Køkkenchef i vores kantiner vil du være ansvarlig for produktet, kunden, tilfredshed, lønsomhed, personaleudvikling, lede kantinepersonalet og drive kantinen. Derudover skal du sikre klare holdninger til fødevarehåndtering, madproduktion samt brug af råvarer og trends indenfor området.

Dine primære ansvarsområder vil være: menuplanlægning, madtilberedning, hygiejne- og fødevaresikkerhed, personaleledelse, arbejdsmiljø, budgetstyring, kvalitetskontrol, kundeservice og gennem indkøb og lagerstyring, sikre overholdelse af lokale mål for tallerkenpris og økologigrad.
Souschef
×
Som Souschef i vores kantiner vil du arbejde tæt sammen med køkkenchefen, da det er dit formål er at støtte køkkenchefen og træde til som ansvarlig i dennes fravær, mens du også deltager aktivt i tilberedningen af måltider og ledelsen af køkkenpersonalet.

Dine primære ansvarsområder sammen med køkkenchefen vil være: at lede den daglige drift i køkkenteamet, madtilberedning, menuplanlægning, lagerstyring, hygiejne- og fødevaresikkerhed, personaleledelse, kvalitetskontrol og kundeservice.
Kok, Cater, Bager, Konditor
×
Som uddannet Kok/Cater/Bager/Konditor i vores kantiner vil du spille en central rolle i tilberedningen af velsmagende måltider i dit parti.

Dine primære ansvarsområder vil være: menuplanlægning, madtilberedning, lagerstyring, hygiejne- og fødevaresikkerhed, kvalitetskontrol og kundeservice.
Køkkenassistent
×
Som køkkenassistent i vores kantiner vil du spille en afgørende rolle i at støtte køkkenchefen og kokkene med de daglige opgaver, så som forberedelse, tilberedning og servering af velsmagende måltider i dit parti.

Dine primære ansvarsområder vil være: madforberedelse, lagerstyring, hygiejne- og fødevaresikkerhed, affaldshåndtering, kundeservice/servering samt rengøring og evt. opvask.
Elev
×
Som elev i vores kantiner vil du deltage i et struktureret uddannelsesforløb, så du udvikler de nødvendige kompetencer og færdigheder så du så du efter din uddannelse kan varetage en rolle som færdiguddannet Kok, Cater, Bager eller Konditor.

Dine primære ansvarsområder vil være: madforberedelse, lagerstyring, hygiejne- og fødevaresikkerhed, kundeservice/servering samt rengøring og evt. opvask.

Hvilken karrierevej passer til dig?

I ISS kan du arbejde med at skabe gode madoplevelser på et utal af måder. Du kan vælge at tage den mere traditionelle vej fra f.eks. elev til køkkenchef, men du har også mulighed for f.eks. at blive Food Specialist, hvor du arbejder med konceptudvikling og driftssupport.

Der er ikke en lige linje for din karriere i ISS. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme – uanset om du ønsker at gøre karriere inden for food eller i en af vores andre servicespor.


Nå dine drømme gennem uddannelse

For at have de dygtigste og mest motiverede kolleger, er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har mulighed for at uddanne og efteruddanne sig undervejs i deres karriere. Derfor bliver medarbejderudviklingssamtaler (MUS) prioriteret, og der er fokus på den enkelte medarbejders ønsker.

Food Direktør
Head of Food Product & Performance
Food Specialist
Kundechef
Driftskonsulent
Køkkenchef
Souschef
Kok, Cater, Bager, Konditor
Køkkenassistent
Elev

ISS is a Place to Be You

Vi har ambitiøse mål med måden vi arbejder på, hvordan vi påvirker vores omgivelser, og hvordan vi behandler vores medmennesker. Det er dig, der gør forskellen om at skabe fantastiske steder, og vi tror på, at alle kan bidrage til positiv forandring.

Be who you are.

Become what you want.

Be part of something bigger.